viernes, 10 de julio de 2009

CASA RODANTE



¡Por fin tenemos casa rodante! Ha costado lo suyo, no ha sido fácil, ya que el tema del papeleo requiere un proceso lento.
Ya teniamos ganas, porque ahora sí que nos sentimos viajeros de verdad, y no turistas dando vueltas por Nueva York.
Con la Dodge en nuestras manos, y antes de irnos de la ciudad, hemos atravesado Central Park, recorrido la 5ª Avenida, incluso circulado por el concurrido Times Square.
Después de 2 dias con la camper, y hartos un poco de Nueva York, nos hemos puesto en ruta hacia Long Island. Una extensión de tierra del mismo estado lleno de pueblecitos turisticos y playeros, aunque con el encanto del estilo tradicional yanqui.
Lo bueno es que ya nos hemos instalado en nuestro nuevo hogar, y aunque sea pequeño, nos ha cabido todo y nos apañamos bastante bien.
Os colgamos fotos de nuestra Dodge PleasureWay. O como la hemos bautizado nosotros: Nyap.

9 comentarios:

  1. ei!
    que guapa la nova casa!! me'n alegro molt per vosaltres. ara sí iniciareu el viatge de les vostres vides!
    no deixeu d'informar... ho volem saber tot, tot i tot !!

    ResponderEliminar
  2. enorabuena por vuestra nueva aventura,,desde logroño un seguidor vuestro...animo y espero poder repertir lo mismo que vosotros.
    ah por cierto, haber si os animais a enseñarnos vuestra "kasa" por dentro y decirnos cuanto costo,(estoy intrigado)
    un saludo y animo.enjoyyyyyyyyyyyy

    ResponderEliminar
  3. Hola parellaaaaaa, bua que guapa la Dodge!!, faltaria veure-la per dintre, però per fora em sembla molt guapa, m'agrada l'estil americà dels vehícles i l'autocaravana també, no sé com anirà de consum de combustible, per que he vist en el capó que és V8, però aquí rai que la benzina és barata.
    Naltres tenim una Malasia a casa que vam conèixer a l'Índia que marxa diumenge.
    Bé carinyos, espero que esteu molt bé, que amb l'anglès cada dia ho porteu millor i que estigueu disfrutant a tope (a partir d'ara molt més, segur). Petons pels dos. Muuuua

    Domènec i Mercè

    ResponderEliminar
  4. waw! enhorabona! és molt guapa aquesta dodge... si podeu us dura la porteu de tornada cap aquí que no es veuen moltes... i posseu alguna fotillo de dins, per veure la distribució una mica... i abans de deixar usa i entrar en païssos extranys teniu clar que no us falti de res.
    compreu pastilles per fer potable l'aigua, i posseu-les sempre i us recomano moltíssim que abans de possar aigua en una benzinera o qualsevol lloc, per molt que us diguin que és potable, primer tireu una mica en una ampolla i mireu com està. jo vaig omplir els 120 litros de la meva auto i hi havíen capgrossos de 3cm!!! vaig estar 5 hores desmuntant tot els tubos de l'aigua i tot...
    apa, quina enveja...

    ResponderEliminar
  5. Albert, ara mateix no sabem quin Albert ets però moltissimes gràcies pel teu suport.

    Boni, gracias por seguirnos des de Logroño, nosotros tambien queremos que puedas hacerlo un dia. Y cuanto menos te lo pienses mejor! El precio fué de 12.000$ taxas incluidas, que en euros serian unos 8.600€. En un proximo artículo pondremos fotos del interior.

    Domènec i Mercè, igualment moltes gràcies pels ànims que ens doneu i pel que fa a combustible, fa un parell de dies vam omplir el dipòsit i ens va costar 84$. Que tal doncs la malasiera per Torrefarrera? Ja s'hi va trobar a gust? Per cert, la Mercè no marxava a Escòcia? A quina part?

    Sr.Caracol, gràcies pels teus consells, sempre són bons. M'hagués agradat veure com desmontaves els tubs per treure els cap grossos! jajaja. Intentarem que no ens passi a nosaltres. La idea es portar-la a españa així que la podrás veure quan parem a Galícia perquè també volem veure el Nord d'España... Per cert com va el petit caragol? Tot bé? La Raquel está bé? Ja no et pregunto pels gossos perquè m'allargaria molt...

    GRÀCIES A TOTS PER SEGUIR-NOS I ANIMAR-NOS!

    ResponderEliminar
  6. Hola Wapissims!!!

    Molt xula la vostra CASA RODANTE...però m'agradaria veure-la per dintre!!!

    Que el inici del vostre viatge sigui el millor ke heu fet mai!!! Moltissima sort!!!

    Un petonàs per tots dos!!!

    Jordi, Sergi i Elisabet

    ResponderEliminar
  7. Hola,

    Aveure si poseu fotos d'aquesta furgoneta tan xula que us heu comprat i que a mollerussa no en veiem d'aquestes. M'alegro que estigueu bé i pugueu continuar el vostre cami.

    Petons pels dos.

    Adela (ferranblanch)

    ResponderEliminar
  8. Hola Ferran i Núria!!! Molt maca Nyap, jajaja!!
    Estem molt contents que estigueu tan bé i que la ruta cap a Long Island sigui fantàstica!!
    Des d'aquí us seguirem un entusiasme i amb una mica de dentetes...
    Una abraçada de part de tot l'Equip de l'Hotel Cal Rotés!!

    ResponderEliminar
  9. Holaaa!!!

    Els meus papis (Julián i Tresina) acaben de veure la vostra CASA...i desde aquí Lleida us envien una forta abraçada i molts petons!!!

    Elisabet

    ResponderEliminar