martes, 15 de septiembre de 2009

YODA EN NUEVO MÉXICO

Ayer pasamos la noche en el Elephant Butte State Park (New Mexico). Un parque alrededor de un lago donde hay una isla en medio con forma de elefante, si le pones mucha imaginación.
Después de enterrarse la furgoneta hasta media rueda en la arena, y tener que estirarla con otro vehículo, nos dimos un chapuzón en el lago. Al salir, vimos unas rocas pequeñitas que parecían un mini-decorado, y nos acordamos de Yoda, un muñequito que nos acompaña en la cabina del "Nyap".
Ferran es un fan de Star Wars y hace unos días, vimos la trilogía original en el ordenador. Una por noche. A Núria le gustaron mucho (no las había visto aún) y por eso nos entró la paranoia de hacer una mini-película en un momento.
¡Lo que hace tener tiempo libre!

5 comentarios:

  1. jajajajjaja k bo!!!! vui la continuació de la peli!! o ja s'ha acabat pk els protas han mort.. pk eu mort o no?? jajjaja. Besitosss!!!
    .Anna Pons.

    ResponderEliminar
  2. Hola wapissims!!!

    Pel ke expliqueu i veig a les fotos esteu molt i molt be! Me'n alegro moltissim!!!

    Per aki a Lleida us trobem a faltar una miqueta...però veient-vos així es passa tot!!!

    Molts petons a tots dos!!!

    Sergi, Jordi i Elisabet

    ResponderEliminar
  3. núria! sóc la gemma de bellvís! què tal? la jenny m'ha dit aquest matí lo de la volta al món i m'he quedat a quadros, me n'alegro moltíssim! que vajo tot mb jefa, passeu-ho d puta mare, molts rekords!!!

    ResponderEliminar
  4. wei gemma doncs, si, ja veus, un canvi radical. La veritat és que d'aquesta manera el dia s'aprofita 3 vegades més. Cada dia és diferent amb un paisatge nou i tot el temps per fer el que vulgui. T'ho recomano si mai tens l'oportunitat. Que tal tu??? records també a bellvís i a la jenni si la veus. saluuuuut!!!

    ResponderEliminar
  5. ajajajaj la polla tiooo bunissim


    unabraçada i petonets per la nuria 8)

    ResponderEliminar